22 oktober 2009

Fy på mig!

Usch jag är en dålig bloggare! Inte ett livstecken på över tre veckor! Fy på mig! Men jag skyller på att jag varit på resande fot, haft mycket att stå i och prioriterat sömn och att försöka ta hand om hemmet. Nu har jag i alla fall haft ett par produktiva dagar denna vecka då jag lyckats bränna två skivor med bilder, som jag sedan länge lovat min kusin och en vän, och så har jag hunnit tömma kameran på en miljard bilder, rensa igenom dem och lägga upp dem på Facebook. Det är fasen inte illa pinkat för att vara mig! :)

Nästa projekt är att lägga upp en bildserie på bloggen över vad fasen jag pysslat med de senaste veckorna då bloggen lämnats där hän. Och jag lovar, innan veckan är över har jag fixat det, men till dess tyckte jag det var bäst att meddela att jag fortfarande existerar.

Ernie då? Jo den lilla krabaten simmar väl runt där inne. Har inte ännu lyckats känna några fosterrörelser men det börjar närma sig. Man är ju omfödeska och då kommer allt tidigare. Som magen till exempel. Det är sedan någon vecka omöjligt att hålla in den och dess storlek reflekterar inte vilken vecka jag egentligen är i. Ser ut som vecka 25 trots att det "bara" är vecka 15+5. Men som jag förstått på min kompis så sa det mest bara "flubb" andra gången och så var magen där vare sig man ville eller inte. Förr eller senare kommer ju bäbisen växa ikapp och släta ut flubbret :)

Klart slut!

1 kommentar:

Anonym sa...

ääääntligen.. jo andra barnet hinner man inte med lika mycket under graviditeten men det är ju för att man inte bara har focus på det utan på en blivande storasyster/storebror springade överallt så då går tiden mycket fortare. Kul att få se bilder. kram Helena