5 november 2009

En spark i magen

Vecka 17+5 och i morse tillkännagav sig Ernie på allvar genom två väl markerade små sparkar där inifrån Ern(ie)nästet. Sen följde ett antal sparkar till då och då under dagen. Mysigt att äntligen känna det på riktigt och inte bara som fjärilar i magen och diffusa små puffar. Med Maija dröjde det längre innan jag kände något. Då kom de första riktiga sparkarna i vecka 21+0. En söndagmorgon då jag satt ihopkrupen i soffan och läste en bok.

Nu längtar jag till vi får titta på underverket igen. Egentligen skulle vi ha varit på rutinultraljud redan torsdag nästa vecka, den 12:e, men då Poul ska på mässa i Stockholm den dagen har vi bokat om tiden. Istället blir det tisdag den 17 november på Östra Sjukhuset. Spännande!

Innan jag slutar måste jag berätta om mitt senaste inköp, ett nytt objektiv till min kamera! Denna gång blev det ett objektiv med fast brännvidd, ett Canon EF 50mm f/1.8 II. Har testat lite och även om testbilderna blev kassa så ser man tydligt vilket härligt skärpedjup det går att få med detta objektiv. Jag blir så glad att det kittlar i magen på mig! Eller var det kanske Ernie som slog en frivolt där inne? Vem vet! :)

Inga kommentarer: