1 december 2009

Ett litet paket med posten...

Idag damp det ner ett litet paket i brevlådan från mamma/mormor. Visade sig vara ett supersött litet förkläde som hon och syrran hittat i helgen då de var på julmarknad i Gamla Linköping. Rosa med Hello Kitty på. Matchar Maijas nya lilla brödrost som hon fick av just av mormor härom veckan. Lillfisen blev så sockersöt i det!

Annars så är jag nu inne på vecka 21+0. Det var precis på den dagen jag kände med säkerhet kände av Maijas sparkar, förra gången det begav sig. Lite skillnad med tanke på att jag denna graviditet känt sparkar sedan vecka 17+X. Denna gång kan man i vecka 21+0 redan känna sparkarna utifrån och inuti känns det som om Ernie övar Capoeira och Riverdance. Mysigt!

Sen har jag nu ikväll avslutat fotokursen med digital systemkamera som jag gått de senaste veckorna. Känns lite lustigt att inte gå på fotokurs nästa vecka för nu har man fått in det som rutin. Men jag är inte ledsen över det. Har redan bokat in mig på en kurs i Photoshop med start i februari. Måste ju lära mig att manipulera de bilder jag nu lärt mig att fotografera! ;)

Inga kommentarer: