30 december 2009

What's another year?

Ja då var arbetsåret 2009 slut! Har jobbat mellandagarna och nu blir det sju härliga dagar ledigt innan jobbet drar igång igen den 7 januari 2010. Samma dag blir det till att fira 1-årsjubileum på Repab! Ska fixa tårta, kladdkaka eller något i den stilen till mina kollegor. Det är de värda. Men innan dess är det alltså dags att lämna 2009 bakom oss och säga hej till 2010 och ett nytt decennium. 2010-talet! Nyårsafton ska firas hos Anna, Johannes och tjejerna.

Så hur har 2009 varit? Mer än bra! Började nytt jobb. Reste till Stockholm på operaresa, Dublin med min far, London med Poul och på tågäventyr till Norrbotten med Maija. Blev gravid igen. Vann lönetvisten mot gamla jobbet. Fick fira en vit jul på västkusten med min underbara lilla familj och min pappa. Som grädde på moset har de allra sista dagarna av 2009 inneburit att en 7 år gammal fejd äntligen fått ett slut. Stridsyxan är begravd och den vita flaggan är hissad. Jag hoppas innerligt att det kommer vara för alltid.

Kan det bli en bättre start på det nya decenniet!? Nej mina vänner, jag tror detta kommer bli ett ännu bättre år än 2009. Det bara känns så!

GOTT NYTT ÅR!

Inga kommentarer: