20 januari 2010

Akta Graco Logico SVi hade tänkt hyra babyskydd från NTF Väst den här gången, eftersom det babyskydd vi fick ärva till Maija har hunnit bli på tok för gammalt. Men när min kära sambo härom veckan uttryckte att han gärna ville ha ett babyskydd med bas så började jag istället snegla lite på Blocket eftersom NTF Väst bara hyr ut Mixxon Kiddys First och de har ingen bas.

Passade på att fråga Facebook-vännerna om råd. Kom fram till att en Akta Graco Logico S var ett bra val och som min fd. kollega Martin skrev kan man ju köpa en ny nu och sen sälja den så fort man är klar med den. Då får man ungefär hälften av pengarna tillbaka och då blir det i runda slängar samma pris i slutändan som att köpa en begagnad.

Tog upp diskussionen med Poul och vi kom fram till att göra slag i saken. Så nu ikväll var jag ut till Happyland på Backaplan och köpte en Akta Graco Logico S. Ordinarie pris 1798 kr men då de säljer ut 2009-års färger betalade vi bara 1498 kr. Så nu står den här i vårt vardagsrum och inväntar Ernie's ankomst i april. Ska bli ett nöje att bara klicka i babyskyddet i basen och inte behöver gorma med bilbältet varje gång!

2 kommentarer:

Anonym sa...

De är så skönt att kunna bara klicka fast den i basen åh även använda den utan basen om man ska åka med någon. Jag har även paraplyvagnen man har till som du kan klicka fast babyskyddet i just för då man ska resa och inte kan ta me sig stor vagnen.

Petra/Paradise sa...

Det där är en jäkla djungel!!
Köpa, hyra..eller kanske låna?
Själv valde vi att hyra hos Babyproffsen.
600kr för ett halvår.
Å den var riktigt fräsch å fin med en sån där fästanordning som man bara klickade fast babyliften i.
När vi lämnade tillbaka stolen fick vi pengarna tillbaka. Kommer inte ihåg hur mycket, men typ 400:-.
Så det kan jag ju föreslå =)

TAck för mattipsen!
Jag ska försöka tänka storkok nästa gång å försöka planera lite bättre..men tyvärr är det ju min svaghet...men jag hoppas att jag skärper mig någongång ;)
Idag orkade jag inte ens laga köttbullar..jag tog mej 2 mackor istället...=/
*skäms*

Ta hand om dej, magen å familjen!
//Petra