14 januari 2010

Parkeringsbotsj*vel!Dagen började riktigt uselt då jag hittade en parkeringsbot ringlad runt vindrutetorkaren när jag skulle skrapa framrutan. Ja, jag har ingen annan att skylla än mig själv. Jag brukar vara den som kommer ihåg att inte parkera på vissa gator, vissa dagar, vissa veckor. Den här gången åkte jag dit. Och även om det inte var gatustädning i natt så kvarstår ju parkeringsförbudet torsdagar 02:00-07:00 jämna veckor. Det man inte har i huvudet får man ha i plånboken och j*vlar vad det svider att behöva lägga 600 kr på ingenting!

Gick runt och var småirriterad på mig själv hela dagen över parkeringsboten. Det är den andra i mitt liv, så det hör inte till vanligheterna att jag åker dit. Men det var inte mitt största bekymmer idag. Istället blev dagen värre och värre och vid lunch kunde jag konstatera att idag var en riktig pissdag. Allt som kunde gorma och krångla gjorde såklart det och det verkade lite som om universum motarbetade mig. Inte förrän jag kom hem vid 18-tiden började det kännas bättre.

Så nu sitter jag här och har precis betalat in 600 kr till Transportstyrelsen och fått älta och gnälla lite i bloggen. Då är det hög tid att lägga den här pissiga dagen bakom mig. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter!

3 kommentarer:

Jonte sa...

Fy fasen va tråkigt..
Men nu blir de andra 351 dagarna kanon ;)
hoppas du får en lugn o skön helg !!

Anonym sa...

Skithelvetes böter... sorry mitt uttryck. Det är min fasa så fort jag parkar att jag ska glömma tiden och få böter.
Men nu har du gjort bort det för detta år. Kram

Jenny (Grynet) sa...

Ja precis! Nu har jag gjort bort det för minst ett decenium fram över till och med! Den näst senaste boten jag fick var faktiskt närmare 15 år sedan. Den var på 150 kr och pappa var snäll och betalade den åt mig ;)