7 januari 2010

Nytt år, nya möjligheter!

Då var 2010 och nästa decennium här! Jag passade på att ta bloggpaus en vecka för att bara lata mig, umgås med pappa, Maija och Poul och ha det gott. Nu är man tillbaka i verkligheten igen och det känns bra. Vardagen är rätt skön ändå. Lite som när man säger borta bra men hemma bäst.

Passade på att jubilera idag också. 1 år på jobbet! Det firade jag med att bjuda mina ärade kollegor på prinsesstårta. Mmm så gott det var! Och när jag kom hem bjöd jag med mig min lilla familj på middag på Red Lion för att runda av kvällen med lite överbliven prinsesstårta.

Just nu sitter jag här och rensar bland digitalfoton och filmklipp som jag tagit sedan jag blev stolt ägare av min första digitalkamera och videokamera. Totalt rör det sig om 128 GB, eller dryga 25.000 bilder och filmklipp som jag ska gå igenom. Allt suddigt, för mörkt, för ljust eller på annat sätt dåligt åker nu i sopkorgen för evigt. Man kan inte spara på allt och vad ska man med dåliga bilder till? Det kommer bli massor av ledigt utrymme på hårddiskarna!

Som avslutning på 2010 års första blogginlägg bjuder jag på ett bildspel över vad jag och lilla familjen pysslat med under vår julledighet. Enjoy!


En sväng på Jul På Liseberg med morfar innan de stängde den 23 december.


Dans runt granen på julaftons kväll!


Och så kom tomten! Lite läskig, men nästa år ska han få en kram sa Maija.


Det gäller att passa på medan snön ligger kvar! Pulkaåkning med morfar.


Och bus i snön med farfar!


På nyårsafton fick Maija lära sig fäktas på Nintendo Wii.


Tolvslaget med fyrverkerier och bubbel på Anna & Johannes takbalkong!


Pappa, Poul och Johannes firade in det nya året med bubbel och cigarr!


En sväng till Slottsskogen för att spana in pingviner och sälar.


Och en tur till Universeum för att spana in hajar, ormar och annat kul.


Trettondagen och mer snö på backen. Då blev det mer pulkaåkning!


Maija och Poul njuter av julledighetens sista dag.

Inga kommentarer: