14 februari 2010

Alla hjärtans dag

Åh en sån skön söndag och alla hjärtans dag jag har haft! Först lämnade jag och Maija av Poul i Mölndal för den traditionella söndagsgolfen. Sen drog vi vidare till Lerum och hälsade på hos Anette och lilla Sander. Vi lekte, åt god paj och sen vankades det glass och bär till efterrätt. Lika mysigt och trevlig som alltid att träffa Nettan!

Efter dejten i Lerum åkte vi och hämtade upp Poul i Mölndal och åkte vidare till Frölundaborg. Där mötte vi upp Pouls kusin Linda och hennes son Felix för att titta på när Lindas äldsta son Lukas spelade hockeymatch. Tyvärr blev det förlust för Härryda men det var kul att se på ändå.

Dagen avslutades med att lilla familjen travade iväg till Göta's för att avnjuta stenungsbakad pizza. Mmm, lika gott som vanligt! Sen bar det av hem igen. I säng med Maija, hänga tvätt och fixa hemläxan till Photoshopkursen imorgon. Och nu när allt är fixat hägrar sängen. Åh så skönt! Trevlig alla hjärtans dag på er allihop och grattis till faster Birgitta som fyller 60 år idag! Hurra!

Inga kommentarer: