20 februari 2010

Guds bästa barn


Lördagsmorgonmys med Bolibompa i mammas och pappas säng! (2010-02-20)

I morse vaknade jag redan strax efter 06:00. Sambon också. Maija vaknade en dryg timme senare. Hon kröp då upp i soffan med mig och tittade på lite OS-hockey. Rätt vad det är börjar hon berätta att en kille på dagis hade puttat och slagit henne och då följer nedanstående ordväxling:

- Jasså, men vad gjorde du då?
- Jag bara lekte.
- Då får man säga till honom att man inte får göra så.
- Mmm...
- För du är ju inte Guds bästa barn du heller.
- Joho!


Var på jag börjar gapskratta. Hon är för skön lilltrollet! Jag är övertygad om att hon inte fattade vad jag menade med "Guds bästa barn" men svaret kom direkt, precis som om hon utan problem förstod innebörden av vad jag sa.

1 kommentar:

Therese sa...

Hahahah... Sötaste! Klart hon ääär :P