1 februari 2010

Helgen som gick...

Trots att det varit en lugn och skön helg så hann vi med en hel del ändå. I fredags fick jag inleda helgen med en kort runda i Nordstan då bågen i båda mina BH:ar, som just nu passar, gått av. Efter en snabb sväng i tre affärer och ett besök på Hemköp åkte jag hem. Vid det laget kändes det som om någon planterat glasbitar i bäckenet på mig. Usch! Fick lida illa hela kvällen för min korta lilla shoppingrunda.

Lördag så var det bättre men fortfarande ont. Vid lunch åkte lilla familjen på besök till Linnéstan för att kolla in en barnvagn jag hittat på Blocket. Har ju under en tid spanat efter en begagnad Brio, eller en traktor som jag kallar det. Stabil sak som tar sig över stock och sten utan problem. Bra för långa promenader i både stan och i naturen helt enkelt. Trots att den var skapligt fläckig och att nätfönstret inne i suffletten var helt trasigt så köpte vi vagnen. Pris 1000 kr och det var ett bra pris, men jag har svårt att förstå att man inte fräshar upp sånt man ska sälja.


Vår nya "traktor". En BRIO Kombi Sport 2006. (© Blocket)

Så fort vi kom hem skalade vi av allt gjort i tyg, inklusive sufletten, och ställde ner chassit i barnvagnsrummet. Var upp till lägenheten och vände för att åka vidare mot Plantagen och sen till svärmor och svärfar. Där blev vi kvar många timmar och hann med både fika, middag och bastu. Avslutade kvällen med att för hand tvätta den fläckiga sufletten och senare i TV-soffan framför filmen "Australia" med Nicole Kidman och Hugh Jackman. Oj vilken härligt bra rulle! I love it! Rekommenderas för de som ännu inte sett den.

Söndag tog jag Maija med mig, åkte till Valhallabadet och plaskade medan Poul var med kompisarna på Innesvingen och lirade golf. Efter badet kom Poul och hämtade upp oss och så lyxade vi till det med lunch på Max innan vi åkte hem och sov lite middag. Det tar på krafterna att bada. Både jag och lillfisen slocknade på några minuter. Sen gick tvättmaskinen varm för att "sanera" resterande delar till barnvagnen och så vankades det middag a'la 80-tal i form av Flygande Jakob.


"Traktorinredningen" sanerad och fläckfri!

Nu är arbetsveckan igång igen och bäckenet har repat sig sedan i fredags och att röra sig är inte mer smärtsamt än vanligt. Lär dröja innan jag går på shoppingtur igen eftersom det helt klart verkar som om mina fogar inte kommer vara nådig mot mig denna gång. Men det är inte så länge kvar nu. Imorgon är det vecka 30+0 och således cirka 10 veckor kvar till beräknad förlossning. Och barnvagnen då? Jo den är nytvättad och fläckfri. Nätfönstret har jag klippt bort så nu är den nästan som ny igen. Känns mycket bättre.

Får besök imorgon också. Tjejerna från terra, Anette, Sofia, Linda, Elisabeth och Camilla, kommer hit på middag. Ska bli så nice att träffas igen! Längtar! Men nu tycker jag mig höra sängen ropa på mig. Dags att krypa ner under täcket och bulla upp min otympliga "tjockiskropp" med kuddar. Två under huvudet, en bakom ryggen, en under magen och en mellan knäna. Jag måste se lagom lustig ut! :)

Inga kommentarer: