2 februari 2010

Tjejkväll på Mariaplan!

Åh vilken dag! Först 6 timmar ostörd sömn i natt. Vaknade ta mig tusan på samma fläck som jag somnade. Efter det en arbetsdag som flutit på riktigt bra och till råga på allt mer snö till min förtjusning. Men inte nog med det. Ikväll har jag också haft tjejerna från gamla jobbet på besök. Anette, Sofia, Elisabeth och Camilla. Linda var tyvärr sjuk och kunde inte komma trots att hon försökt kurera sig hela dagen. Tråkigt, men vi får fixa tjejdejt snart igen så alla kan vara med.

Anette dök upp först eftersom hon jobbar nere vid Klippan och åkte direkt från jobbet hit och Sofia och Elisabeth kom vid 18-tiden. Till middag fixade jag tacogratäng med sallad och till efterrätt blev det kladdkaka med grädde. Mumsigt och underbart trevligt sällskap. Vid 20-tiden kom Camilla, direkt från ett dubbelpass på träningscentret hon jobbar på. Hon tyckte det var väldigt lyxigt att bara glida in genom dörren och sätta sig vid dukat bord. Men efter all träning var hon väl värd det.

Strax efter 22-tiden lämnade de sista gästerna middagen och då passade jag på att plocka undan i köket och sen gå in och kolla till lillfisen. Mitt ömma mammahjärta smälte när jag såg att hon somnat på tvären iklädd halsband, armband och sina urvuxna sandaler, samt med hennes lilla handväskan inkilad under hakan. Hon är för rolig. Fick plocka av henne allt krimskrams, lägga henne till rätta och stoppa om henne. Min älskade lilla gullunge!

Och nu sitter jag här. Mätt, glad och belåten efter en så mysig kväll med tjejerna. Vi träffas alldeles för sällan, men när vi väl gör det har vi alltid så trevligt. Goa tjejer som dem växer inte på träd. Hör ni det tjejer! Och nu ska den här goa tjejen ta och krypa ner i säng och bulla upp sig med kuddar i hopp om ännu en god natts sömn. På återhörande!

Inga kommentarer: