16 februari 2010

Vecka 32+0

Jahapp, bara 8 veckor kvar. Kanske mindre, eller kanske upp till 11 veckor kvar. Allt beror på när "Ernie" anser sig vara färdigbakad och vill komma ut. För mig får den lilla krabaten komma så fort han/hon räknas som fullgången för jag börjar tröttna. Känner av foglossningen en hel del och det ser ut som om jag börjat samla på mig lite vatten. Jag hoppas det inte blir lika mycket som förra gången. Med lite tur kanske jag klarar mig undan karpaltunnel- syndrom som jag åkte på förra gången.

Men man ska inte klaga i onödan. Det är övergående krämpor alltihop och så fort vår lilla baby kommit till världen återgår man sakta till att bli "människa" igen. Då börjar istället nästa jobb... Att ta sig ner till matchvikt! Denna gång har jag lovat mig själv att INTE ge mig hän till sötsaker på samma vis som förra gången. Någon måtta får det vara på det hela. Nåväl, det som händer här närmast är besök på MVC imorgon. Då återkommer jag med mått och värden. Adios amigos!

1 kommentar:

Petra/Paradise sa...

Vad är egentligen Karpaltunnel-syndrom?

ooooh!! v 32!! NU är det inte långt kvar!! *wii*
Drygt å ha foglossning..jag vet PRECIS hur du har det..stackare!
Själv var jag en enda stor foglossning när jag väntade Loke! *Haha* ;)

Ta hand om dej min vän, å du..tusen tack för de goa orden du alltid lämnar inne hos mej! *glad*

KRAMISAR Petra