2 februari 2010

Vinterland


Oj oj oj då! Under natten har det kommit mer av det vita guldet. Kung Bore är givmild denna vinter och frågar ni mig är det fantastiskt. Jag är inte bara glad för att jag fått en vit jul och en vit vinter, utan för att Maija får det. Här nere på Västkusten är vi inte direkt bortskämda med snö och kyla. Snarare regn och rusk. Och vem vill egentligen ha en blöt och slaskig vinter? Inte jag!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan lätt skicka några ton snö från min gård.. nu är jag less skiten. Men så är de uppe i norr.

Jenny (Grynet) sa...

Ja jag har förstått att ni har mer än gott om den varan och det finns massor med folk här nere med samma attityd fast än de bara fått en bråkdel av vad ni har. Men dem har jag ingen förståelse för. De borde helt enkelt bara gilla läget för vi bor ju i Sverige! Men söderlänningarna har ibland en tendens att glömma bort det och tro att de bor vid Medelhavet eller nått. Ser fram emot ett par ton snö senare i veckan då. Du kan be dem dumpa snön på vår innergård! :D

Jenny sa...

Det märks att det inte är du som måste ut och skotta! ;-) Vi har precis hur mycket snö som helst och det verkar aldrig bli färdig skottat...

Ha det bäst!

Kramar från ett snöigt Slaka =)

Jenny (Grynet) sa...

Hehe, nej precis Jenny, jag kommer undan tack vare att jag bor i lgh. Men å andra sidan, hade jag bott i hus så hade jag glatt skottat för jag älskar snön, oavsett om det ställer till det för mig i trafiken, med uteblivna bussar och spårvagnar eller vad det än må vara. I morse tog det 15 minuter att sopa och skrapa bilen, men jag gjorde det med ett leende på läpparna. Jag bara älskar snöhelvetet! Och när vi nu fått turen att för en gång skull få en riktig vinter så vägrar jag klaga :) Jag menar, hur ofta får man uppleva norrbottniska vintrar i Göteborg?! Det är guld värt! :)

Satu sa...

Visst är det underbart!
JA västkusten hade väll vit vinter ordentligt senast 1995 tror jag *S*

Jenny (Grynet) sa...

Nej så här härligt vit har jag aldrig sett Västkusten och jag har i alla fall hunnit med 7 år här nere :D