9 mars 2010

Vecka 35+0

Ja då var det bara fem veckor kvar till beräknad förlossning. Men redan om två veckor räknas "Ernie" som fullgången så då är det fritt fram att komma ut om man vill. Och jag har ett önskemål om att den lilla krabaten tar sig ut fortast möjligast när vecka 37+0 passerats. Jag brukar inte gnälla i onödan men jag börjar bli trött på det här nu. Foglossningarna som plågar mig, bäckenet som låser sig när jag ligger på rygg, halsbrännan från helvetet som hälsar på med jämna mellanrum och pinan att behöva vända sig om i sängen flera gånger per natt. Hade det inte varit för att höften värker då jag legat för länge på sidan så skulle jag inte behöva vända på mig. Men som jag sagt de senaste veckorna för att stå ut: Det är övergående och snart går det åt det bättre hållet. Sen är det ju självförvållat också! ;)

1 kommentar:

Pammis sa...

Jag känner igen mig precis i det du skriver. Halsbrännan från helvetet. Tror den har hälsat på dagligen i tre månader snart. Det enda som är värre är den äckliga "medicin" som finns motdet. Står hellre över och hanterar halsbrännan. Urs. Lycka till ivart fall!