1 mars 2010

Det står mig upp i halsen...

Nej jag är inte sur, arg eller ledsen. Bara lite otymplig på grund av att bäbisen nu börjar bli så lång att den nästan, bokstavligt talat, står mig upp i halsen. Har börjat tycka det är enormt obekvämt att sitta på toalettstolen. Då byxorna är neddragna till knäna kan jag inte sitta bredbent som en karl och därigenom göra plats för magen. Hemma kan man ju ta av sig byxorna och lulla runt i trosorna, men det funkar liksom inte på jobbet. Så jag får snällt sitta så rak i ryggen som det bara går. Det måste se ut som om jag har en pinne uppkörd där bak. Men vad gör man? Det är smällar man får ta när man är ganska kort, som jag. Det som oroar mig är att det, i runda slängar, är 6 veckor kvar av graviditeten. Hur ska det här sluta? Den som lever får se! :)

Inga kommentarer: