28 mars 2010

Sköna söndag!

På söndag eftermiddag kom pappa Poul med idén att ta sig ut på lite utflykt i grannskapet. Vi började vår lilla söndagspromenad med varsin korv på vår berömda korvkiosk här på Mariaplan och sen knatade vi ner till lekparken vid Gröna Vallen. Sen blev det klättra, gunga, hoppa, springa och massor med skratt. En "tjockis" som jag fick roa mig med att fotografera istället. Efter en stund i lekparken knatade vi hem igen i maklig takt. Det går inte så fort när jag är med. Direkt jag ökar takten det minsta får jag grymma sammandragningar. Det innebär att en promenad på 500 meter ungefär tar 20 minuter i min takt. Hej vad det går!

Efter fiskpinnemiddag gjorde vi Maija klar för sängen och såg Djursjukhuset på Barnkanalen. Sen var det läggdags, men vi hann aldrig så långt för strax efter 20:00 slocknade Maija i soffan, lutad mot min axel. Lilla pärlan var helt slut efter dagens bravader. Precis som igår. Då fick hon stanna uppe och vara med när vi släckte ner och firade Earth Hour 2010 med tända ljus. Vi satt i soffan och läste och hade det mysigt fram till ca 21:15 då jag följde henne till sängs. Ett par minuter senare sov hon som en stock. Och jag som trodde vi skulle mysa lite till innan vi sa go'natt. Tji fick jag! Istället gick jag och köpte lördagsgodis och såg sen slutet på andra delen av "Män som hatar kvinnor" tillsammans med Poul.


Utflykten tog sin början på pappas axlar i kön till "korvan".


Gött som körv! Körv som é så gött!


"För jag ska, gung gung gunga, gunga med dig..."


Här övas det för fullt i barr inför VM i Gymnastik!


Lycka är... Att gunga babygunga så högt det bara går!


"After-playground" hemma i soffan med glass och konståkning på TV.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhh vilken härlig söndag. fina bilder kram Helena