3 april 2010

Vecka 38+4 - Glad påsk!

Ja då var det snart 39 fullgångna veckor, tisdag nästa vecka är vi där. Men ska jag jämföra med förra graviditeten är det bara timmar kvar till förlossningen drog igång senast. Lillprinsessan bus fick ju för sig att komma ut i vecka 38+5. När "Ernie" behagar göra entré får vi som sagt se. Något aprilskämt blev den lilla krabaten åtminstone inte! Fram till beräknad förlossning är det 1,5 vecka, men inklusive eventuell övertid återstår det upp till 4,5 vecka. Så inom den tidsaspekten har han/hon i alla fall anlänt. Någon som vill gissa leveransdatum?

Jag kan inte med säkerhet säga, men det känns inte som om det kommer dröja flera veckor till. Har redan märk tecken på att kroppen börjar förbereda sig. Bland annat har förverkarna blivit kraftigare. Det gör fortfarande inte direkt ont, men det är allt annat än bekvämt kan jag lova. Det påminner mig på vad som komma skall, dvs förlossningen. Men jag har fixat det en gång, då fixar jag det igen! Så talar i alla fall en sann optimist. Till sist en front-to-back-bild och lite kuriosa från den förra graviditeten. Glad påsk!Blogganteckning 2007-06-14 - Dagen innan förlossning
Har så gott som packat klart BB-väskorna idag. Det som saknas nu är hygien- artiklar och snacks. Tänkte att jag skulle fixa druvsocker bland annat. Tog också det säkra före det osäkra och bäddade med plastad frotté på min sida sängen. Det känns onödigt att behöva skicka den stora bäddmadrassen på kemtvätt ifall att vattnet går när jag ligger och sover.
(Vattnet gick 2007-06-15 klockan 03:06 i vecka 38+5)


2007-06-14 - Vecka: 38+4

1 kommentar:

Vikkan sa...

Jag gissar på den 12 april! ;-)

GLAD PÅSK!