1 juni 2010

Kontroll & hållOj så skönt och aj så ont! Sitter i soffan och känner träningsvärken komma smygande timmarna efter mitt första Friskis-pass på länge. Foglossningarna satte stopp för träningen under graviditeten och sedan Clara föddes har jag bara längtat till efterkontrollen. Idag var dagen D. Kroppen hade återhämtat sig bra och klippet läkt ihop fint. Det som kvarstår är att på allvar komma igång och träna bäckenbotten. Ska jag kunna springa alla lopp jag är anmäld till kommer det behövas. Men det är så lätt att glömma. Mitt nya knep blir att klistra upp färgglada lappar lite här och var här hemma med texten "KNIP" på. Då kanske jag får lite fason på bäckenbottenträningen! När jag var klar på MVC, slank jag in på BVC för drop-in-vägning av Clara. Lilltjockisen har passerat 5 kg minsann och växer så det knakar. En riktig liten Michelin-gumma har hon blivit med dubbelhaka och goa veck på armar och ben.

Datum: 2010-06-01
Vikt: 69,7 kg
Blodvärde (HB): 147 g/l
Blodtryck: 100/60 mmHg

Clara på BVC
Vikt: 5115 gram
Längd: 56,5 cm
Huvudmått: 38 cm

Men tillbaka till kvällens bravader, det jag så länge längtat efter. Jympa på Friskis! När jag, likt dockorna i tomtens verkstad på julafton, fått min OK-stämpel på rumpan var det bara att ladda för träning. Såg att favoritledaren körde Jympa Intensiv ikväll så det var inget att snacka om. Att träna hennes nya intensivpass var som att träffa en gammal skolkamrat. Allt förändras men det är så mycket man ändå känner igen. Hade jättekul och hängde med bra. Under styrkedelarna gjorde jag lite enklare situps, armhävningar osv. för att jag inte har styrkan det krävs ännu och under rusch-låten fick jag ta det lite lugnt eftersom jag fick håll. När jag under avslappningen låg på golvet och blundade, spred sig en skön känsla av glädje i kroppen. Åh så härligt att få svettas och ta ut sig! Imorgon kommer jag ha träningsvärken från helvetet, men oj det var det värt! Nästa vecka kör jag samma pass igen. Här ska tränas!

Inga kommentarer: