18 juni 2010

Visst nappar det!


Clara har varit utan mamma för en kväll då jag var på rymmen några timmar. Har varit på sommarfest med jobbet ute på Hällsnäs i Mölnlycke. Det blev en mycket trevlig kväll med mångkamp, god mat och massa skratt som avslutades med en drink på Incontro. Allt medan pappa Poul och lillgrodan var hemma och skötte sig själva med mammamjölk i flaska istället. Och nu på morgonen blev det också ett par omgångar flaska för att äta upp den mjölk som var upptinad. Clara såg dock lite fundersam ut när jag gav henne flaskan, för i min famn brukar matningen gå till på ett lite annat sätt. Men nu är mjölken i kylen slut och mamma är "körklar" så lunchen serveras i den gamla vanliga "förpackningen". Tack mina raringar för att jag fick permis igår och tack mina kollegor för en fantastiskt trevlig kväll!

Inga kommentarer: