21 augusti 2010

Barnvagnsnytt


© www.kronan.com

Då har vi investerat i en ordentlig sulky till Clara. Sen tidigare har vi en Crescent City-sulky och den var väl okej till en början, men nu kan jag säga att den inte passar till mycket mer än shoppingturer i Nordstan. Minsta lilla ojämnhet på underlaget så tar det tvärstopp och antalet gånger man som "chaufför" varit på väg att välta över vagnen är otaliga. Turligt nog har det aldrig hänt men jag gillar't inte!

Vi har även en annan sulky, AktaGraco Mirage som vi fått låna av Jenny och Rolf, och den är perfekt att ha till Claras babyskydd AktaGraco Logico S för man kan jättelätt flytta babyskyddet mellan basen i bilen och sulkyn utan att behöva ta ur henne. Bara att klicka i och ur! Men när det blir dags för Clara att åka bakåtvänd bilbarnstol förlorar AktaGraco-sulkyn sin speciella uppgift.

Så vad jag önskat är en sulky med lufthjul som klarar av promenader på ojämna underlag utan att man riskerar att tippa över dräpa den lilla krabaten i vagnen. Valet blev en Kronan sulky och hade det inte varit för att de var slut i lager hade vi beställt en redan i maj. Men nu är leveranstid först i oktober så för att vara säker på att få en beställde jag idag. Det blev en i grått tyg och det nästan bästa av allt är att det medföljer en liten resväska som man kan packa ner vagnen och hjulen i. Mycket smart när man ska ut och resa! Så nu är det bara att vänta på att det blir leverans. Och den som väntar på något gott...

Inga kommentarer: