17 september 2010

Fräcka Fredag!

Idag har det varit full rulle från tidig morgon till sena kväll. Maija kom in och väckte mig vid 07-tiden och trots att vi hade över tre timmar på oss i morse fick vi springa till spårvagnen. Vi har nämligen varit på dejt på Lekstan i Sisjön och träffat Susann, Felix och Nelly. Susann och jag delade sal på BB för dryga tre år sen när Maija och Felix kom till världen den 15 juni. Men nu har de små bebisarna vuxit upp och blivit fartfyllda treåringar. Så efter tre timmars hopp, studs, spring och bus, samt pannkakelunch och glass som avrundning på dagen, sa vi hej då till Felix & co. och satte oss på bussen hemåt. Nu får vi se om det dröjer tre år till innan vi träffas igen eller om vi kanske kör en repris redan senare i år. Den som lever får se! Hur som helst var det mycket trevligt att ses igen och det var kul att se att Maija och Felix var så lika varandra till sättet. Båda två verkligen sprudlar av energi!

- Vispgrädde! Smaskens till sista slicken!

Full fart på två treåringar med ordentligt mycket spring i benen!

Som tvåbarnsmorsa är det en baggis att multi-taska. Eller hur Susann?!

Benen lär vara trötta men buset lyser i ögonen på dem båda två!

Men vår dag var inte slut där. När vi kom hem ställde jag mig och gjorde aioli efter ett recept jag hittat på recept.nu och jag vet jag inte om det var fel på mig eller receptet men det smakade förjävligt rent ut sagt! Det slutade med att jag hällde ut allt i vasken och köpte aioli på Willy's istället på väg ut till svärföräldrarna i Tulebo. Det vankades nämligen kräftskiva kombinerat med födelsedagskalas för småtjejernas kusin och Claras fadder, Sanna. Riktigt trevlig tillställning som avrundades med svägerskan Hannes hembakta tårta. Mums filibaba! Men nu är vi åter hemma i Kungsladugård och barnen sover sött så jag tror jag ska göra desamma. Mot sängen för nu är mamma-mu trött som en jag-vet-inte-vad! Tack allihop för en riktigt toppendag full av aktiviteter och god mat!

Kräftskivefödelsedagskalas för Sanna hemma hos svärföräldrarna.

- Nja, jag är skeptisk! De här så kallade kräftorna smakar konstigt.

Linslusarna Hanne och Maija mumsar födelsedagstårta till efterrätt.

Åh titta! Även jag kan fastna på bild! Här med födelsedagsbarnet Sanna.

1 kommentar:

Felix och Nelly sa...

Tack för senast. Det var verkligen jätte roligt att träffa er igen. Ja, multi måste man vara nu för tiden. ;-) kram