6 september 2010

Tur & retur


Äntligen är det gjort! Jag vet inte hur länge jag dragit på att gå och lämna returförpackningar men det är minst ett par månader. Och jag kan inte skylla på att det är långt för det tar inte mer än ett par minuter att gå dit. Ren skär lathet är orsaken. Men nu är det gjort och det krävdes två varv för att få med allt. Senare idag när Maija ska hämtas från dagis tar jag med mig glas och tidningar till soprummet. Och apropå dagis så stack Maija iväg och lekte med en av tjejerna när vi kom dit idag. Det har jag aldrig sett förut. Det brukar vara en och samma kille hon letar efter. Men ombyte förnöjer och influenser från båda läger är nyttigt. Men nog om om detta. Jag sitter så Rårörda Lingon och fick precis in min grötfrukost så nu ska jag njuta av den. Adios!

Inga kommentarer: