9 september 2010

What's the meaning of this?


Har aldrig förstått mig på de UFO:n till arkitekter som designar toaletter på detta sätt. Hur i h*elvete tänkte de här? En kort person som jag, 1,63 meter över marken, trillar nästan av toastolen i ett försök att nå dasspappret. Armarna räcker liksom inte till. Ja jag vet att det är en handikapptoa, men detta faktum får mig att ytterligare ifrågasätta arkitekten. Är det meningen att man ska behöva vara minst 1,85 för att kunna torka sig utan fallrisk? Nej ni kära arkitekter, toaletter som denna blir det "bakläxa" på!

2 kommentarer:

Felix och Nelly sa...

Nej men herregud var är detta någonstans? De har nog verkligen inte tänkt till.

Jenny (Grynet) sa...

Det är faktiskt ganska vanligt på handikapptoaletter, men ofta så brukar det sitta en extra pappershållare på armstöden man kan fälla ner. Det fanns inte här. Jag säger som Bill & Bull i Pelle Svanslös: "Dumt, dumtare, dumtast!"