19 oktober 2010

En bra dag


Det har verkligen varit full rulle idag. Först barnvagnsgympa och sen vidare till babysimmet. Clara sov så gott i vagnen så jag hann duscha och få på mig baddräkten innan jag väckte henne. Väl i vattnet hade vi jättemysigt. Lillstrumpa dök tre gånger och tyckte till och med det var kul att ligga på rygg i vattnet och flyta. Efter simmet somnade hon sött i vagnen medan jag åt lunch på Kafé Marmelad. Väl hemma fikade jag och Maija medan Clara fick smaka på riktig mat i form av ekologisk lasagne och fruktpuré. Även om jag vill att hon ska vara min bebis hela livet så har jag fått inse att hon är nyfiken på mat och snart blir sju månader. Det är dags att komma igång med mat helt enkelt. Senare på eftermiddagen stack jag och Clara till Härryda och hälsade på Linda tillsammans med Sofia, Elisabeth och Anette, mina före detta kollegor. Trevligt och mysigt att ses igen och de är så fina och goa tjejerna! Men nu är det hög tid att hälsa på John Blund. Go'natt!

Inga kommentarer: