25 oktober 2010

Måndag m.m.


Började dagen med att försova mig en timme. Men tack vare förberedelser igår kväll var vi bara 10 minuter sen när jag och Clara var på plats på Sahlgrenska. Då hade jag hunnit duscha av mig, fixa håret, lägga en lätt make-up, amma Clara, ta på både henne och mig kläder samt åka spårvagn på bara 50 minuter. Imponerande va!? Testerna av min kroppssammansättning visade på att jag är tillbaka på samma värden vad gäller vikt, fett, muskelmassa och mängden fritt vatten. Ska bli kul att se hur det ser ut om ett halvår när jag ska dit igen. Gör mitt bästa för att se till att värdena då är ännu trevligare! Efter Sahlgrenska tog jag en rask promenad till Vasaplatsen och min tandhygienist och när tänderna var kollade och putsade blev det långpromenad hem till Mariaplan med en avstickare genom mysiga Haga. Nu har jag precis ätit en god kycklingciabatta på Kafé Marmelad och är på väg till dagis. Ikväll blir det ingen Zumba för min del, istället föräldrarmöte. Adios!

Inga kommentarer: