8 oktober 2010

Nya gamla ting

Med lite puts och kärlek blir gammalt som nytt igen!
Efter ett besök på Guldfynd, för att köpa en ny silverkedja till Maija, kom jag ut med en massa puts och grejs för guld- och silversmycken. Det var två sorters burkar med rengöringsvätska som man ska dippa ner smyckena i och så två typer av putsdukar. Provade putsa och rengöra både siler- och guldting och jag blev mäkta imponerad. Mina ringar, farmors förlovningsring och vacker gammal ring jag fått av min "faster" Maggan, blev så vackra och glänsande så nu känns det som nya igen. Även mitt halssmycke fick sig en omgång och blev som nytt. Så nu glimmar det om mig!

1 kommentar:

Felix och Nelly sa...

Där lurade du mig! Jag trodde att ni hade gått och gift er. Det är ju bra då slipper ni köpa ringar om ni ska göra slag av saken någon gång. :-) Kram San