21 oktober 2010

Vem är du?

Vem är du, vem är jag?
Inte långt kvar nu... 10000 besökare! Ett 90-tal besökare till så är jag där. Och just därför så skulle jag vilja veta vilka det är som bidrar till alla dessa bloggbesök. Jag gör därför ett nytt försök att efterlysa vilka ni är som mer eller mindre regelbundet läser min blogg. Lämna en kommentar på detta inlägg och ge dig till känna (om du törs *hihi*). Du behöver inte såklart inte skriva ditt riktiga namn. En lagom kryptisk signatur funkar fint det med! Men känner vi varandra får du gärna använda en signatur jag kan förstå mig på. Tack på förhand!

5 kommentarer:

Therese sa...

aaa... det är ju lillasyster förståååås...

Jenny L sa...

Självklart läser jag din blogg!

Vikkan sa...

Vikkan läser såklart! ;-)

Anonym sa...

Daddy cool såklart....min enda och godaste bloggsida i hela världen, man blir så glad och stolt.

Christoffer Sandberg sa...

Råkade halka in här genom "nästa blogg" högst upp i menyfältet :)