19 november 2010

Den som spar hon har...


I närmare ett år har jag väntat och nu har jag korkat upp den. Min flaska Dufvenkrooks Original 2009! Förra året då GP gav glöggen fem fyrar av fem möjliga var jag gravid och kunde inte dricka den. Men efter ett mail till Dufvenkrooks fick jag lära mig att glögg går att spara. Till och med en öppnad flaska klarar sig länge. Så jag köpte en flaska och sedan förra julen har den väntat på att bli öppnad. Ikväll, när jag var gräsänka och barnen somnat, korkade jag upp buteljen och värmde upp lite åt mig. Blossa släng dig i väggen! Denna var mycket godare och inte lika sött och sliskig. Doften från glöggen i kombination med snön som faller utanför fick en varm och julig känsla att sprida sig i kroppen. Så pass att jag plockade fram lite julmusik på Spotify. Mysigt!

Inga kommentarer: