10 november 2010

Make-up-miss

Det är inte så här L'Oréal hade tänkt att man skulle applicera deras mascara!
Vad gör man när man upptäcker detta inne i badrummet? Först tänkte jag är det tur i oturen att jag inte använder exklusiv och dyr make-up från t.ex. Kanebo, Lancôme och Clinique. Sen blev jag besviken för hon vet mycket väl mitt smink är "off limits". Samtidigt kunde jag inte låta bli att fnissa åt henne för hon såg för gräslig ut. En riktig make-up-miss! Och hon verkade skämmas en del när jag kom på henne. Det hon gjort var att riva ut sminkborstar, mascara, läppglans, mineralpuder och min eau de toilette i handfatet. Öppnat lock och förpackningar men det var bara mascara och läppglans hon kladdat på sig samt sprutat på sig eau de toilette. Jag plockade in allt i badrumsskåpet igen och kommenderade in Maija i duschen för att tvätta bort mascaran. När jag var in och bäddade om henne nu senare ikväll doftade hon fortfarande Donna Karen's Cashmere Mist. Tokfia! Fast jag är inte förvånad. Hon brås på mig och jag har hittat på allt möjligt djävulskap när jag var mindre!

1 kommentar:

Petra/Paradise sa...

Tokfian då!!
Jah, vem vill inte bli lika vacker som sin mor?! ;)
Men mustasch har jag ju helt för mig att du inte har *fniss* ;)

Min son brukar också vilja bli sminkad när jag sminkar mej.
Jag brukar lossasmåla honom lite.
Men så för några månader sedan kom han springandes med något strax under ögonen..min mascara. Tur att han inte fått det *i* ögonen!


Jag misstänker även att detta kommer inte vara första gången ;)

Kramisar på dej stumpan!