4 november 2010

Naturhistoriskt

Karina och Ola på Plikta lekpark i Slottsskogen

Idag har jag och Clara varit på Naturhistoriska och dejtat Ola, Karina, barnen Ludvig och Molly, samt deras vän Linda och hennes tre söner. Ola och Karina bor uppe i Råneå men är nere på Västkusten och hälsar på Linda med familj i Lindome. Intressant nog visade det sig att denna Linda känner en person som jag också känner! De känner varandra eftersom de är tvillinföräldrar och vi känner varandra för att vi spelat bowling båda två. Världen är allt bra liten! Vikkan om du läser detta är det dig jag syftar på som den gemensamma nämnaren.

Efter närmare fem timmar på Naturhistoriska och Plikta lekpark så sa vi hejdå, men jag ska se till att boka in en fika hos Ola och Karina när jag och familjen åker upp till Norrbotten över jul. Gångerna vi träffats är lätträknade och det går sjukt många år mellan dem, men ändå känns det som om det var igår. Vet inte varför men jag trivs så grymt bra i deras sällskap. Trevliga, glada, roliga och öppna. Människor som helt enkelt är lätta att tycka om. Tack för en mycket trevlig dag Ola och Karina!

Då Poul jobbade länge idag och barnens farmor och farfar hade "kidnappat" Maija sedan igår, passade jag och Clara på att mysa. Vi var in i Maijas rum och snodde till oss lite roliga saker att leka med, satte oss i dubbelsängen och lattjade samtidigt som vi kollade på två inspelade avsnitt av Grey's Anatomy. Men nu sover lillstrumpa och jag har kommit igång med lite städning. Imorgon kommer nämligen mamma och Stefan och hälsar på under dagen samt att Claras fadder Elisabeth ska vara här hela kvällen och ta hand om småtjejerna medan jag och Poul ska gå på Lisebergsteatern med hans familj för att fira svärfars 70-årsdag i efterskott.

2 kommentarer:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Hejsan! Nu snubblade jag över din blogg via Vikkan och hittade rätt på detta inlägg. Roligt! En superfin bild på Ola och Karina! Kul dag var det, även om nu en av pojkarna ville ränna i förväg hela tiden (pust!). Ha det gott!

Jenny (Grynet) sa...

Hej! Ja det var verkligen en kul dag med alla barn även om mitt stora yrväder inte var med. Ganska skönt faktiskt för då hann jag ju pratat med de vuxna för en gång skull. Annars brukar det var för mig som för dig, att stortjejen ränner i förväg hela tiden. :D