22 november 2010

Vardagslyx


Härom veckan köpte jag dagens deal på Let's Deal. Det var då en lyxfrukost på Da Matteo Panetteria för 47 kr istället för 95 kr och jag köpte två deals. Idag tog jag spårvagnen in till stan för att testa frukosten. Wow! Jag är helt salig av en smakupplevelse som knappt går att beskriva med ord. Det är nästan så man blir tårögd! Det som högar i lyxifrukosten är deras eget rostade kaffe eller organiskt te (jag drack ett fantastiskt rött te Organic African Nectar), en utsökt fransk yoghurt, färskpressad apelsinjuice, smör, ost, marmelad, frukt och flera sorters nybakat bröd bla levain, bränd råg, frukt- råg- och surdegsbröd. Helt underbart! Miljön är enkel och på flera av väggarna har teglet tagits fram och skapar en rustik känsla. Det man får tänka på är att det är inte helt tyst och stillsamt här eftersom det är ett bageri och rosteri men jag kommer inte återvända för att avnjuta tystnad, jag kommer tillbaka hit igen för att låta mig förföras av deras lyxfrukost!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mums, låter jättegott!
Synd bara att jag inte får äta marmelad eller dricka juice pga mina höga blodsockervärden. Mycket man måste offra för de små liven....men nu är det BARA 178 dagar kvar tills nedkomst.

Kram Vikkan

Let´s deal sa...

Vi blir jätteglada över att höra om din lyckade upplevelse på da Matteo!

Jenny (Grynet) sa...

Vikkan: När bebisen kommit till världen och graviddiabetesen är borta kan vi åka till Da Matteo Panetteria och lyxa till det tillsammans! Det har du gjort dig förtjänt av. Kram! :)

Let's Deal: Det är jag som ska tacka för en mycket bra tjänst. Igår var jag och familjen på Lilla Tavernan och åt för Let's Deal-kuponger. Lika gott som vanligt, men denna gång lyxade vi till det med trerätters! :D