20 december 2010

Lilla julafton

I lördags hade vi lilla julafton här hemma. Först hade vi julmat till middag bestående av sill, potatis, skinka, ägghalvor, köttbullar och prinskorv med tillbehör. Sen värmde vi glögg och öppnade julklappar från mormor, Stefan, moster Therese och Henke.

Klurig och lärorik gammal klassiker i julklapp från mormor och Stefan!

Maija kastade sig över sina julklappar och hjäpte såklart lillasyster Clara med julklappsöppningen. Clara själv roade sig med att tugga julklappspapper tills hon kräktes upp lite av middagen. Det bekräftar verkligen det man säger att små barn mer är intresserad av papper och snöre än av själva julklappsinnehållet.

En mjuk och söt docka i julklapp till Clara från mormor och Stefan!

Och appropå innehåll, detta var vad Lillstrumpa och Systeryster fick i present: Maija fick Conector, ett gammalt klassiskt och lärorikt spel där man ska koppla ihop olika ting med varandra och lära sig se samband, och ett badlakan med Hello Kitty. Clara fick en söt mjukisdocka med tillhörande litet gosedjur och en badponcho med Hello Kitty. I gemensam present fick de Trolltyg i Tomteskogen på DVD. Tack mormor, Stefan, moster och Henke för julklapparna!

Inga kommentarer: