6 december 2010

Magic Monday


Ny vecka, nya möjligheter! I natt har Clara sovit hela natten utan att vakna framåt småtimmarna och gapa i en timme eller två. Underbart! Faktiskt hela morgonen flöt på utan större gorm. Dagisgården var helt vit och magisk men Maija fick börja dagen inomhus för att baka pepparkakor. Själv är jag på väg till city. Ska på Max-dejt med mina fd. kollegor som också är mammalediga. Ska bli mumsigt! Och de extra kalorierna ett skrovmål innebär behöver jag knappast oroa mig för eftersom det förbränns mängder en dag som denna. Hur menar jag då? Jo snöröjningen i den här stan är ju ett skämt så det går åt mycket muscle power att skjuta vagnen. Men det är okej för snön gör att ett rått och jämngrått "Blöteborg" blir vitt och fint. Och tänk vilka snygga och vältränade armar jag kommer få. Jag älskar vita vintrar!

Inga kommentarer: