26 december 2010

Vad är väl en bal på slottet?


Det blev en mycket trevlig och rolig kväll på Haparanda Stadshotell och jag träffade flera gamla bekanta jag känner via kusinerna. Kära återseenden. Vi rockade fett på dansgolvet, drack goda drinkar, skrattade och hade jättekul. Efter stängning gick det dock åt skogen med vår tilltänkta skjuts till Skogis så vi fick i rask takt promenera hem till Pellis. Riktigt kallt om tår och knän med tanke på att jag hade ofodrade stövlar och klänning. Men det är inte så långa avstånd i Haparanda så det gick bra. Sen skjutsade finaste Moa och Pia oss till Skogis.

Vi somnade framåt 04:30 och när Clara sen vaknade fyra timmar senare var det bara att kliva upp. Nåväl, jag är van så dagen har inte varit speciellt påfrestande. Brukar uggla på till sena timmen hemma också. Nu råder ro och frid i det stora huset uppe på toppen av Harjubacken. Det är bara jag, farbror Benny, kusin Lena och småtjejerna här och då trollungarna sover är det vuxen kvalitetstid för hela slanten. Har nyss ätit sill och nu har vi eldat igång bastun. I väntan på att den ska bli varm ska jag och Lena ge oss ut i vinterkvällen och fotografera lite. Tjingeling!

Inga kommentarer: