10 januari 2011

Kontrollbesiktning


Idag var det dags för BVC igen. Det var hela tre månader sen och jag har undrat mycket över hur lång och tung hon är. Men tror ni jag tagit mig iväg på drop-in för att väga och mäta henne? Svar nej! Idag däremot fick jag veta måtten. Vikt 7845 gram och längd 69 cm. Nu förstår jag varför nästan alla kläder i storlek 68 fortfarande passar och varför vissa typer av byxor ser löjliga ut på henne. Hon är inte så lång och väger mindre än systeryster och håller sig nere på standardavvikelse -1 precis som tidigare. Vikten är också låg eftersom hon redan är så aktiv och kryper, står och går med stöd. Vår sköterska föreslog därför lite extra fett i maten så det ska vi fixa. I övrigt såg Clara till att visa sina nya skills från förra veckan. Nästa besök till BVC blir om ytterligare tre månader, dagen efter Lillstrumpa fyller ett år.

Inga kommentarer: