17 januari 2011

Vardagslyx

Hela dagen har varit så smått guldkantad. Vardagslyx lite här och där. Först och främst har Maija och Clara varit små änglar när vi var i Kållered och besökte allt från Lekpalatset till IKEA. Efter lunch ville Maija bli inlämnad på Småland och eftersom Clara somnade och sov middag i vagnen fick jag strosa ostört på IKEA och samla inspiration till vårt nya hem. När vi kom till Kållered Station missade vi bussen men min käre sambo hade precis kommit hem till sina föräldrar så han var ner och hämtade oss så vi slapp vänta en timme till nästa buss. Till middag serverade svärmor en god vildanka med smaskiga tillbehör och nu då klockan passerat 20:00 sover båda barnen sött sedan 45 minuter. Vad är det om inte vardagslyx!? Nu tänker jag ta ett glas rött och gå ut i bastun (vedeldad såklart) och relaxa. Kvällen avslutar jag med att börja bygga på det 2000-bitarspussel jag hittade på svärföräldrarnas vind. Trevlig kväll!

Inga kommentarer: