22 februari 2011

Bokrea 2011

Imorgon börjar årets bokrea! En av mina favoritdagar på året. Tyvärr blir det inte längre så många bokköp för jag har inte tid att läsa. Istället har det blivit ett antal barnböcker istället de senaste åren. Förr lusläste jag varenda en av bokreakatalogerna, jämförde priser, skrev inköpslista och var jag på plats när de öppnade. Nu blir det inte alls lika seriöst men det är ändå alltid lika kul när bokrean är här! Jag hoppas att det framöver blir många fler ljudböcker på rean. Sånna handlar jag gärna för lyssna har jag tid med. Till exempel när jag städar, diskar, hänger tvätt, handlar mat, dammsuger osv. Finns massor av tråkiga stunder i livet som jag gärna fyller med en god ljudbok. Årets bokrea ska jag fira in med min vän och fd. kollega Anette med efterföljande lunch. Och självklart har jag bläddrat igenom alla årets REA-kataloger så här har ni mina bästa boktips för årets bokrea:

Hypnotisören Lars Kepler
Paganinikontraktet Lars Kepler
Fyrvaktaren Camilla Läckberg
Bajsboken Pernilla Stalfelt

Inga kommentarer: