22 februari 2011

Jaktmarker


Jag hatar det här! Jakt på kläder. Speciellt klänning. Om drygt två veckor åker jag till min kusin i Stockholm för att gå på Kungliga Operan. Skulle vilja ha en elegant klänning dagen till ära men jag hittar inget. Har varit på Esprit, MQ, Sisters, Joy, Flash och Åhléns City men utan framgång. H&M, KappAhl, Lindex, Ginatricot, Cubus osv är ingen idé att titta på. De har inte den typen av klänning jag letar. Skulle det gå åt skogen har jag en fin svart klänning från Esprit jag kan ha på mig. Men det vore kul med något nytt eftersom min lilla svarta redan varit med om tre julfester, två Ladies Night, två hemvändarfester på Haparanda stadshotell, två julaftnar, en after work och ett besök på just Kungliga Operan. Men jag har ju några dagar till på mig att leta. Med lite tur har Esprit hunnit få in något som faller mig i smaken innan den 11 mars. Happy hunting!

Inga kommentarer: