21 februari 2011

Man måste sova då...


Lillstrumpa laddade ordentligt inför dagens babysim. På den korta promenaden ner till Klippan passade hon på att somna och sov fast än jag tog upp henne ur vagnen. Så hon fick helt sonika sova vidare på golvet tills jag fixat fram lunchen. Simmet gick kanonbra och Clara dök som en liten säl. Hon är precis lika galen i vatten som storasyster. Perfekt nu när vi snart ska upp till min far och hälsa på i 1,5 vecka. Han bor nämligen granne med badhuset! Men just nu ska jag ägna mig åt min kycklingciabatta. Clara, ja hon sover såklart i vagnen.

2 kommentarer:

Susanna sa...

Jag tänkte också försöka mig på babysim där nere sedan när bebis kommit. Är det bra?
Har de vattengympa för gravida där? Vet du det?

Jenny (Grynet) sa...

Babysim är mysigt! Även om det kan vara smått kaotiskt ibland. Men sånt är livet. De små liven kan inte alltid vara på humör och det är lätt att bli supertrött, hungrig och kall när man är så liten och då skriker man... Tydligen! ;) Nu när lillfröken är så här "stor" är det sällan kaos, mest bara kul. Babyplasket som vi går hos är toppen tycker jag och bor man i Majorna ligger ju Motioneras lokaler perfekt till. De har även Magplasket som är för gravida. Har inte själv gått där men har kompisar som gjort det och de gillade det. Gå in på http://www.magplasket.se/ så hittar du info om både gravidsim och babysim.