5 februari 2011

Problemlösning


Sådär! Jag lyckades nog klura ut alla svar utan hjälp. Är dock osäker på L12, svensk skådespelerska och komedienne. Den enda jag vet är Mi Ridell, men det lät inte direkt som henne. Skrev det ändå. Och sen vet jag inte hur dansbandet Lars-Kristers stavar sitt bandnamn. Det är säkert ett antal z:n som ska in, men det var inget som påverkade resten av krysset. Förutom dessa två svar är jag rätt säker att jag löst krysset korrekt. Någon som opponerar sig?

3 kommentarer:

Nellie - Sockertussen sa...

Jag s*ger verkligen på att lösa alla sorters korsord! Jag är faktiskt helt tragiskt usel ;)
Men jag äger på Suduko ;) osså bakar jag som en jävel =D

Ha en underbar helg!
//Nellie

Jenny (Grynet) sa...

Ja Sudoku är kul som f*n! Man behöver inte kunna mer än att placera 1-9 i rätt ruta. Och de måste vara svåra eller extrasvåra. De andra är för lätta och blir bara tråkiga att lösa. :) Baka däremot är jag medelmåtta på. Men kladdkakan min är en fempoängare! :D

Nellie - Sockertussen sa...

Tack för kommentaren på min sida =D
Jag håller med, Suduko måste vara lite svårare för att man ska få en utmaning ;)
Kladdkaka är ju så gott!
Det var länge sedan jag bakade det... För länge sedan....