11 mars 2011

Clara 11 månader

Vår lilla kramgoa spelevink!

Världens sötaste lilla Clara blir 11 månader idag! Hurra! Bara en ynka månad kvar till 1-årsdagen. Tänk att det har hunnit gå så länge. Tyckte det var förra veckan som hon såg dagens ljus. Min minikopia lär sig nya saker hela tiden och den femte tanden, den tredje i överkäken, har tittat fram. Sjätte tanden är inte långt borta, även den i överkäken.

Gåträningen då? Jo det tar sig. Nu mer kan hon traska flera steg i taget innan hon dunsar ner på rumpan och hon har även lärt sig att resa sig upp från golvet utan att hålla i sig. Ibland när hon tar ett par steg och vinglar till, går hon ner på huk för att återfå balansen för att sen ställa sig upp och fortsätta traska ett par steg till. Hon är riktigt skicklig den lilla rackaren!

Nu kommer jag dock inte få se mina tjejer på några dagar eftersom jag är på väg till Stockholm. Men på söndag kväll när jag kommer hem ska jag smyga in och snusa på dem när de sover och på måndag morgon ska jag krama och pussa igen allt jag har missat under helgen. Grattis igen på 11-månadersdagen min lilla skatt!

Inga kommentarer: