23 mars 2011

Från bloggtorka till blogg-orka

Nu när jag kommit igång med mitt eget ständiga bloggande igen har jag istället helt tappat orken att läsa mina favoritbloggar. Har så mycket annat att stå i och prioriterar nästan mer att röja upp hemma så det är snyggt när jag går och lägger mig, än att läsa. Har lite dåligt samvete över det, vilket jag inte borde ha. Men det är mest för att jag gillar bloggarna jag läser och är intresserad av dem. Alltså innebär min orkeslöshet att jag missar en massa rolig läsning. Men jag är förmodligen tillbaka i bloggläsarsvängen inom en överskådlig framtid. Fördelen med bloggar är ju att man kan läsa när man vill och inläggen har ju inget direkt bäst-före-datum som gör att de tas bort och försvinner. Så inom kort är jag med största sannolikhet uppdaterad på vad som händer i medbloggarnas liv. Jag haver till dess förtröstan gentemot mig själv!

Inga kommentarer: