27 mars 2011

Jaktlycka


Som jag har letat! Har varit på Hemköp, ICA Supermarket, COOP Extra, COOP Forum och till sist Ö&B. På det sistnämnda stället fann jag så äntligen Remol. Lyckades nämligen få med Claras jeanstights i en maskin ljus tvätt 60 grader igår. Resultatet blev en maskin gråblådassiga kläder. Det var kanske straffet för att jag lät maskinen gå under Earth Hour? Nej skämt och sido, det var jag som var tankspridd. Mest besviken blev jag över att den benvita koftan Clara fick i julklapp blev missfärgad. Letade tips på nätet och Remol verkar vara the shit. Så nu får vi se hur det går. Antingen blir det bra eller så blir det ännu värre. Svaret får jag om en dryg timme då tvättmaskinen är klar.

4 kommentarer:

Felix och Nelly sa...

Hur gick det? Blev det rent?

Jenny (Grynet) sa...

Det blev lite mindre gråblåsolkigt men inte vitt, trots två varv med Remol i 60 grader. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för koftan ser allt annat än kul ut.

Felix och Nelly sa...

Har du provat klorin?

Jenny (Grynet) sa...

Jag ska testa Javex, dvs Klorins "lightprodukt". Den funkar som ett milt blekmedel och man ska låta det ligga i bad över natten. Det kan ju inte bli värre! ;)