3 mars 2011

Vantastiskt!


Fick en släng av pysslighet nu ikväll. Summa kardemumma, en grytvante av tandemmodell, sydd i tyg som blev över när jag sydde kuddar åt min syster och stoppad med 1 cm tjock fibervadd. Det är min kollega som ska få den som tack för att jag får använda hans vattenkokare titt som tätt. Problemet med hans vattenkokare är att handtaget har lossnat så varje gång han ska hälla upp kokhet vatten får han använda en tröja eller liknande för att inte bränna sig. Men nu har jag löst hans problem tack vare lite överskottsenergi! Imorgon ska vi inviga den och jag hoppas han blir glad.

2 kommentarer:

Ola sa...

Som småttingförälder är ju Philips (och nu även Krups) vattenkokare med inställbar temperatur oslagbar. Dessutom sitter oftast handtagen fast på dem. :-)

Jenny (Grynet) sa...

Ja just de! Den där coola vattenkokaren måste jag ju investera i till vårt nya hem! Tror jag har sett den på ICA Maxi tillsammans med en lika snygg brödrost. Hälsa frugan och jag tänkte förresten att vi kunde sammanstråla när jag och småtjejerna kommer upp i mars/april. Kanske en dejt på närmsta lekland så barnen får springa, hoppa och studsa?