8 april 2011

En mors klagan

Förlåt men nu behöver jag verkligen beklaga mig... Gick och la mig tidigt för att få så många timmars sömn som möjligt. Somnade ca 22:30 och två timmar senare hade jag redan varit vaken sex gånger pga att Clara sovit oroligt och vaknat och skrikit. Då eskalerade kaoset och efter en mindre tumult lyckades jag få till en flaska välling. Tyvärr stockade sig vällingen så under vilda protester fick jag gång på gång försöka få ordning på det. Till slut lyckades jag, Clara fick i sig vällingen och somnade om. Men hur länge då? Och när kommer jag kunna somna om? Med en stress- och adrenalinnivå upp över öronen är det svårt att somna. Hade vi varit hemma hade det varit lugnare men nu sover jag och tjejerna hos svärföräldrarna eftersom Poul ska på mässa i Köpenhamn imorgon och jag ska jobba. Detta innebär att Maija sover i samma rum som mig och Clara och svärföräldrarna i rummet någon meter bort. Alltså både försöka få Clara att sluta skrika och undvika att väcka övriga närvarande. Maija sover som tur är genom det mesta, men övriga i här i huset har säkerligen inte missat något. Och imorgon är som sagt en jobbdag vilket förvärrar det för min del. Om drygt tre timmar ringer klockan. Go'dag yxskaft! Nåväl, slut på min klagosång och dags att försöka sova igen nu när jag fått skriva av mig lite frustration och adrenalinet slutat pumpa. Go'natt!

Inga kommentarer: