1 april 2011

Fikafröjd

Idag har jag och småtjejerna varit och fikat med en gammal klasskompis till mig från grundskolan. Det var väl ett par hundra år sen sist, eller kanske inte men nästan! Jag bad henne komma med tips på ett barnvänligt café här i Luleå och hon föreslog Mat & Prat. Blev riktigt lyckat! Clara var trött som en gnu så hon kunde jag lätt söva i vagnen efter en liten stund och Maija kunde ränna runt och härja i den stora lekarean de har i anslutning till caféet. Detta innebar att jag rätt ostört kunde ägna mig åt att snacka om ditt och datt med Camilla. Det blir plus i kanten till Mat & Prat som gör livet enklare för en tvåbarnsmor! Man kanske skulle starta ett eget sånt café för det finns så vitt jag vet bara Glädjebubblan och det passar små barn, inte sjövilda 3-åringar som vill klättra, klänga, springa och härja. Då får man gå på lekland och några sådana finns inte centralt i Göteborg. Det tål att tänkas på!

Inga kommentarer: