4 april 2011

Middagsgäst


Morgonens förberedelser inför kvällens middag lönade sig verkligen. Istället för att sätta igång att steka, hacka och blanda när vi kom från Leos lekland behövde jag bara hälla upp allt i en ugnsform, ställa in i ugnen och duka. Perfekt! Sällskapet för kvällen var Maggan. Hon är som en faster, om även inte min riktiga, men en person som är ett måste för mig att få träffa varje gång vi är uppe i Norrbotten. Och vi hade det mysigt och trevligt som alltid. Till middag serverade jag tacogratäng gjord på bland annat ekologisk köttfärs och Västerbottensost och jag kan lugnt säga att det gjorde att det smakade godare än vanligt. Mums! Tack för en fullspäckad och underbart trevlig dag till alla berörda! Mia, Karina, Ola, Ludvig, Molly, Maggan och så pappa och småtjejerna såklart. Imorgon blir det utflykt till moster Lena och fika hos Marina, Stefan och barnen!

Inga kommentarer: