29 april 2011

Motgångar


Det känns som ett misslyckande, men jag kommer inte kunna ställa upp i årets Göteborgsvarv som går av stapeln om tre veckor. Det är bara att inse att mitt högerknä inte klarar av en halvmara. Det klarar knappt en kilometer innan det gör sig ordentligt påminnt. Rehabiliteringen har gått riktigt trögt fram och löpträningen är obefintlig. Smärtorna under och bakom knäskålen är borta tack vare inläggen jag fått gjorda åt mig, men mitt löparknä behöver tacklas på annat sätt. Tyvärr hinns det inte i tid till årets Göteborgsvarv. Nedrigt med tanke på att jag missade förra årets varv också men då på grund av graviditet och förlossning. Kanske är 2012 de år jag lyckas genomföra mitt första Göteborgsvarv? Tredje gången gillt? Årets mål får istället bli att komma igång och kunna löpa igen och kanske springa mitt tredje Midnattslopp i augusti, för just nu blir jag grymt avis när jag ser en löpare. Jag vill också!

Inga kommentarer: