15 maj 2011

Orka!

Ja det gör jag faktiskt nu. Sedan i torsdags har jag hittat motivation och ork igen. Kanske var det helkroppsmassgen eller frisörbesöket som gjorde det, men oavsett så är det skönt. Sen i torsdags har jag fixat många, både små och stora, saker som jag dragit ut på i flera veckor. Allt från att svara på mail till att tvätta och dammsuga. Men mycket återstår på min att-göra-lista, fast det känns inte så ångestladdat längre. Jag har ju lusten att få saker gjort tillbaka! Ikväll har jag exempelvis plöjt igenom flera av mina favoritbloggar och läst på om vad som hänt medan jag haft bloggläsartorka. Nackdelen är dock att nu har klockan passerat 03:00 och jag borde sova. Men det är lugnt för jag mår bra och är glad och då klarar jag mig tillfälligt på mindre sömn. Jag får väl göra imorgon som jag gjorde idag. Ta en liten powernap i sackon! Men just nu ska nattugglan tänka på refrängen för om några timmar ringer väckarklockan. Maija har dansuppvisning med Funky Kidz!

Inga kommentarer: