25 juli 2011

Fore!

Efter närmare två års uppehåll var det idag dags för nypremiär för mitt golfande. Jag och Poul var till Torslanda GK och spelade partävling. Slog säsongens första trevande slag på deras övningsgreen och driving range innan vi slog ut på första tee och slutresultatet blev klart godkänt för mig. Duggregn och rätt kraftig blåst till trots. Tillsammans fick vi ihop 79 slag netto och slutade på 8:e plats av totalt 27 par. Inte så illa alls!

Har redan nu känningar av en begynnande träningsvärk och mina knän fick ta lite stryk för golfskorna har inget stöd för hålfoten alls. Men med lite tur passar mina inlägg i golfskorna så jag kan spela imorgon utan problem. Jo ni läste rätt, jag ska spela imorgon också! Svärföräldrarna tar hand om småtjejerna så jag och Poul kan åka till Vara och spela med hans farbror & co. som kommit över från Danmark för sin årliga golfvecka.

Inga kommentarer: